Färs Härads Ryttarförening

Hur blir du Supporter?

Kära supporter till Färs Härads Ryttarförening Färs Härads Ryttarförening bildades 1956 är en av de äldsta ryttarföreningarna i Skåne. Ryttarföreningen har haft många framgångsrika profiler under sin verksamhetsperiod och vi har för avsikt att komma dit igen. Hemvist för föreningen är anläggningen vid Ridhuset i Vollsjö.


I Sverige finns ca 360 000 hästar varav Skåne har flest med 16.4% eller nästan 60000 hästar. Hästnäringen omsätter 32 miljarder årligen (*2019) och skapat 18 500 jobb. Skånes hästar representerar en omsättning på 5.3 miljarder svenska kronor årligen med alltifrån reklam på hästtransporten, resor, representation till mer direkta kostnader såsom foder eller stallkostnader.


Färs Härad är ett av de häst-tätaste områdena i landet och vi har många att attrahera med fina evenemang. Vi vill gärna visa att vi är en bra förening med ett fint utbud för så många hästintresserade som möjligt. Från nybörjare till elitsatsningar. För att lyckas med det behövs sponsring från vårt närområde och här nedan kan du se hur du kan hjälpa till att få föreningen att blomstra och hur sponsringen gynnar dig.


Föreningen har behov av att förbättra framför allt förutsättningarna för tävling i olika discipliner. Hoppning och Dressyr är de mest välkända och till dessa behöver föreningen anskaffa hinderpark och dressyrstaket som motsvarar dagens krav på säkerhet. Utrustningen är kostsam, men det finns många sätt att bidra.


Vi är en liten förening idag, men vi jobbar för att bli fler. Tipsa gärna dina vänner om vår förening. Ju fler vi är desto mer kan vi göra. Vi har planer på att arrangera fler träningar, tävlingar och andra roliga hästarrangemang. För att göra det behövs all hjälp. Vi önskar att utbilda våra medlemmar och att skicka ryttare och/eller ekipage till roliga och nyttiga arrangemang. För det krävs att vi jobbar tillsammans med att hitta möjligheter.


Förutom våra medlemmars intresse och ideella arbete i föreningen krävs pengar. Pengar för att förbättra t.ex. träningsmaterial, ta in gästtränare, skicka medlemmar på utbildningar erbjuda fina klubbprylar m.m. Pengar får vi t.ex. genom att arrangera evenemang såsom träningar, och tävlingar med eller utan häst.

Supporter via gåva 

eller Bankgiro

870-5436

Tack till dig som skänker en gåva! Ingen gåva är för liten!  

Du som supportar med gåva på 200 kr eller mer får ett tack i cafeterian vid föreningens tävlingar  

Ditt eller ditt företags namn listas på föreningens hemsida om så önskas, www.farsharadsrf.se. Logotyper visar vi gärna om de tillhandahålls.  

Swisha eller betala in din gåva på föreningens bankgiro och ange namn och gärna din mailadress om du vill få löpande info från föreningen! Du kan också maila in dina kontaktuppgifter till info@farsharadsrf.se  

Supporter via samarbetspartners

Supporter via samarbetspartners 

Vi får in pengar via medlemsavgifter, gåvor, sponsring, försäljning och genom att ansluta oss till många olika samarbetspartners.  

För att supporta föreningen i t.ex. gräsroten eller sponsorsidor beskrivna nedan, så behöver man INTE vara medlem. Man kan supporta ändå och använda Färs Härads Ryttarförening även för att få personlig rabatt – så tipsa dina vänner! Och det kostar inget att ansluta sig. 

Några exempel: 

ATG har en ”gräsrot” där medlemmar som har konto hos Svenska Spel, kan registrera sin stödförening. Detta är såklart kostnadsfritt för individen, men ger en peng till föreningen årligen – utan mer arbete än bara registreringen.

Klicka på gräsroten 

Föreningen är också ansluten till Sponsorhuset där man kan handla från vanliga e-butiker och få rabatt privat + att föreningen får en summa. Lite olika rabatter i de olika butikerna. Kolla länken och se att det är väldigt användbara butiker. Om du ändå skall handla från nån av butikerna så kan du ju ta vägen via sponsorhuset, så får föreningen ett bidrag.

Klicka på sponsorhuset. 

Ger 2% rabatt om du kopplar dig till Färs Härads Ryttarförenings kundnummer 10357219. Granngården. Klicka på knappen för att komma till Granngården.


 Bli blodgivare med Sparbanken Skåne

Det behövs fler som ger blod i Skåne! Därför tar Sparbanken Skåne initiativ för att få fler att bli blodgivare. 1000 kr till föreningen per blodgivare.

Klicka på knappen och läs mer på Sparbankens sida.


Supportershopping

Ingen pågående försäljning just nu. Kommer mer info under hösten.


Klä dig som supporter

Klubbkläder är på g. Håll utkik på hemsida och i sociala medier.

Senast redigerat: 2023-08-25